26.5.2021

Aino & Hajonneet julkaisee debyyttialbuminsa lokakuussa

Ensimmäinen single Tervetuloa mun vuoristorataan ennakkokuuntelussa nyt

Aino & Hajonneet on 2020 perustettu voimapop/punkrockia soittava yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat jossain melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä, missä aamun ensimmäistä dösää odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta, juuri sellaisenaan. Lokakuussa ilmestyvä debyyttilevyn ensimmäinen single on kuin vuoristorata, joka on valeltu bensalla ja nyt on tullut aika raapaista ensimmäinen tulitikku. Yhtyeen mukaan kappale on kuin tiivistelmä tulevasta albumista, josta välittyy bändin perustamisen perimmäinen syy.

– Tervetuloa mun vuoristorataan on ensimmäisiä, ellei ensimmäinen biisi, joka Ainon kanssa tehtiin. Se on yhtyeen stoorissa tavallaan alku ja lähtölaukaus. Kappaleesta kuuluu hyvin koko bändin perustamisen perimmäinen syy ja idea. Haluttiin vaan soittaa rokkia. Täysin ilman turhia koukeroita ja älytöntä kelailua. Suoraviivaista menoa, jossa energia välittyy samalla tavalla, mihin keikoilla on totuttu.

Tervetuloa mun vuoristorataan ilmestyy 28.5.2021 ja kappale on julkaistu ennakkoon Svart Recordsin YouTube-kanavalla. Aino & Hajonneet -yhtyeen Hullui unelmii -albumi ilmestyy 1.10.2021. Julkaisun vinyyliversion voi tilata ennakkoon alansa tuntevilta levykauppiailta sekä tietenkin Svartin verkkokaupasta osoitteessa

Hullui unelmii