17.4.2019

Svart Records julkaisee 10-vuotisjuhlaoluen yhdessä Mustan Virran Panimon kanssa

Turkulainen Svart Records juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Kulttisuosiosta kansalliseksi ja kansainväliseksi menestystarinaksi kasvanut levy-yhtiö on lyöttäytynyt juhlavuoden kunniaksi yhteen savonlinnalaisen Mustan Virran Panimon kanssa.

Muutamassa vuodessa Suomen suurimpien ja tunnetuimpien pienpanimoiden joukkoon nousseet savonlinnalaiset ovat panneet yhteistyön hedelmäksi 5,5% Svart Pale Alen. Olut on vaalea, raikas sekä hedelmäinen ja se omaa erinomaisen dokabiliteetin. Olut on humaloitu Centennial-, Mosaic– ja Amarillo– lajikkeilla.

Olut on rajoitetusti saatavilla Mustan Virran Panimon puodista Savonlinnasta sekä Svart Recordsin juhlavuoden tapahtumien yhteydessä Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla, Suvilahti TBA:ssa Helsingissä, Turun TVO:lla, Bar Loosessa Helsingissä sekä Lahden Torvessa. Osassa näistä ravintoloista olutta saa maistella jo ennen juhlavuoden tapahtumia.

Svartin juhlavuoden kevätkauden päävieraaksi saapuu italialainen Claudio Simonetti, joka Goblin-yhtyeineen säestää Dario Argenton legendaarisia elokuvia Suspiria ja Profondo Rosso. Elokuvakonsertit järjestetään Savoy-teatterissa Helsingissä 10.5.2019. Tämän lisäksi päivää myöhemmin Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella nähdään keikalla kavalkadi elokuvasäveltäjän parhaista paloista The Best of Italian Horror Soundtrack -nimen alla.

Svart Recordsin juhlavuosi jatkuu syksyllä ja siihen liittyvistä tapahtumista ilmoitetaan alkukesästä.

Svart Recordsin ensimmäiset kymmenen vuotta juhlallisuudet – kevät 2019

10.5. Helsinki, Savoy-teatteri, Claudio Simonetti´s Goblin Suspiria ja Profondo Rosso (Ennakko: Lippu.fi)

10.5. Helsinki, Korjaamo, Pölyä-levyn julkaisukkeikka, Olympia Splendid, Vihan Muna, Vesse Umpio, Mika Taanila (Ennakko: Tiketti)

11.5. Tampere, Tullikamarin Pakkahuone, Claudio Simonetti´s Goblin plays The Best of Italian Horror Soundtrack (Ennakko: Lippu.fi ja Tiketti)

11.5. Tampere, Klubi, Jess & The Ancient Ones, Skepticism, Musta Risti (Ennakko: Tiketti)

16.5. Turku, TVO, Sabbath Assembly (US), Mansion (Ennakko: Liveto)

17.5. Helsinki, Bar Loose, Sabbath Assembly (US), Skepticism, Mansion (Ennakko: Tiketti)

18.5. Lahti, Torvi, Sabbath Assembly (US), Mansion, Musta Risti (Ennakko: Lippu.fi)

24.5. Helsinki, Suvilahti TBA, Nauhat-levyn julkaisukeikka – Paleface, Master Brothers, Matre (USA) (Ennakko: Tiketti)

14.6. Helsinki, Tavastia w/ Lasten Hautausmaa, Sammal, Malady (Ennakko: Tiketti)