15.4.2019

Teksti-TV 666 julkaisee uuden videon ja lähtee Pohjoismaiden kiertueelle

Svart Records julkaisi Teksti-TV 666:n debyyttialbumin Aidattu tulevaisuus viime vuoden syyskuussa. Sitä ennen kraut-punkiksi nimitelty yhtye oli tätä ennen julkaissut kolmen EP:n sarjan, jotka Svart niin ikään julkaisi vuonna 2016 tuplavinyylinä sekä CD:nä nimellä 1,2,3.

Viime aikoina yhtye on keskittynyt maan alla työstämään uutta levyään ja sitä odotellessa kokoonpano julkaisee musiikkivideon Aidattu tulevaisuus -levyn kappaleeseen Turbo-Mondeo. Video on kuvattu ja editoitu Anttilan Top Ten -hengessä viime kesäiseltä Sideways-festivalin keikalta. Kyseistä keikkaa on kuvailtu vuoden 2018 kovimmaksi Sideways-esiintymiseksi ja huhujen mukaan kaikki halukkaat festivaalikävijät eivät päässeet todistamaan sitä ihmismeren pakkauduttua tiiviisti Helsingin jäähallin käytäville.

Videon kuvauksesta ja leikkauksesta on vastannut Teksti-TV 666:n albumin miksauksesta vastannut Santtu Vainio. Videossa koostuu perinteisen Tekstari-keikan draaman kaari muutamaan minuuttiin ja se on parhaillaan katsottavissa Svart Recordsin YouTube-sivuilla osoitteessa:

Teksti-TV 666 lähtee kotimaan keikkojen lisäksi lyhyelle Skandinavian kiertueelle ja on nähtävissä huhtikuun aikana livenä Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa.

Teksti-TV 666 – Fennoskandia 2019 -tour

18.4. Helsinki, Vaunusali Korjaamo

24.4. Tukholma, Obaren

25.4. Oslo, Revolver

26.4. Trondheim, Tyven

27.4. Åre, Country Club

https://www.facebook.com/tekstitv666/