19.12.2018

Miettiin …ja bändin jätkät Svart Recordsille

Uuden levyn julkaisua juhlitaan Tavastialla tammikuussa

… ja bändin jätkät” on, kuten albumin nimi hienovaraisesti viittaa, Miettiinin ensimmäinen varsinainen bändilevy, jota biisintekijä Vili Miettiin ei ole tehnyt studion uumenissa kokonaan itse. Tammikuussa ilmestyvä uusi albumi on vaarallisen tarttuvaa melodista punk rockia sisältävä äänite, joka on kuin 2010-luvun Kouvolan punk-sotien soundtrack.

Vili Miettiin on itse sitä mieltä, että vasta tammikuussa ilmestyvä julkaisu on se ensimmäinen ja oikea debyyttialbumi, jonka rinnalla aiempi julkaisu Pitäis vissiin elää oli oikeastaan vanhojen ideoiden arkistointia.

-”Nykyisessä taustabändissä vaikuttaa sen verran kovia tekijöitä, että keikoilla hioutuneet biisit oli viisasta saattaa nauhalle koko bändin voimin. Bändin jätkät ovat valinneet tuhnuisilta pienjulkaisuilta parhaat palat, ja tehneet niille todellista oikeutta kaikkien soittajien yhteisellä panoksella”, Vili täsmentää tulevan uutukaisen sisältöä ja painottaa, että aiemmat soolona nauhoitetut Miettiin julkaisut ovat olleet jo kauan loppuunmyytyjä.

Svart Records julkaisee ”…ja bändin jätkät” -albumin vinyylinä ja digitaalisena tallenteena 18.1.2019. Samana päivänä yhtye juhlistaa levyn julkaisua Tavastian keikalla, jolla mukana ovat myös Teksti-TV 666, Ghost World, Romanssi, Linkopii sekä Acid Runs. Uuden albumin ensimmäinen, hieman tutulle kuullostava, digitaalinen single Rappiolla 2. on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa sekä Svartin Youtube-kanavalla:

Miettiin …ja bändin jätkät levyn kokoonpano:

Vili Miettiin – laulu ja syna

Gyntsä Kivioja – Kitara

Jere Lehmus – Kitara

Jarkko Typpö – Basso

Tumppi Väänänen – Rummut

https://www.facebook.com/miettiin/

Levyjulkaisukeikan tapahtumasivu

https://www.facebook.com/events/2127812543919746/