14.6.2018

Superfjord Svartille – uusi levy ilmestyy syyskuussa, ensimmäinen biisi kuunneltavissa nyt

Superfjordin kakkoslevy All Will Be Golden on matka läpi sielullisen etsimisen, hukkaamisen ja löytämisen, erilaisten sisä- ja ulkoavaruuksellisten voimien ristipaineessa. Eksistentialismia, eskapismia ja eskatologiaa, valon ja varjon vuoropuhelua. Kaikki päättyy joskus, mutta mihin? Näemmekö vain unta? Onko matka tärkeämpi kuin määränpää? Kuljetaan kohti valoa, ylitetään raja, käydään yhdessä kultaisesta portista.

All Will Be Golden on pitkiä kaaria, hypnoottisia mandaloita ja toistodellisia värejä sisältävä, musiikin ja kosmoksen voimille antautuen soitettu ja harmonialaulettu matka. Se on kuin vaikkapa Pink Floyd, Spiritualized ja Grateful Dead tekisivät yhteislevyn käytyään ensin porukalla Amazonin sademetsissä tutustumassa kasvipohjaiseen sielunhoitoon, matkalukemisinaan psykedeelisiä sarjakuvia ja pyhiä tekstejä.

Svart Records julkaisee yhtyeen levyn All Will Be Golden 21.9.2018, jonka julkaisukeikka järjestetään Kuudes linja -klubilla 19.10. Levyn on tuottanut Jussi Ristikaarto yhdessä Superfjordin sekä albumin miksanneen Tuomas Skopan (Sydän, sydän) kanssa. Levyn ensimmäinen single Rainbow on Ristikaarron mukaan viesti sateenkaaren toisesta päästä.
-”Antaudu suurille voimille, ihminen. Superfjordin temppelissä on läsnä koko kosminen väripaletti. Mahtuvatko The Who, Frank Zappa ja vaikkapa William Orbit samaan seurakuntaan? No nyt taisivat juuri mahtua. Rakkaudella”.
Rainbow-single ilmestyy digitaalisesti 20.6. on kuunneltavissa parhaillaan Rumban ja Svart Recordsin Youtube-sivuilla osoitteissa:
https://www.youtube.com/watch?v=tA-mc9TXUvc&feature=youtu.be

https://www.rumba.fi/uutiset/ talta-kuulostaa-kosminen- varipaletti/
 
https://www.facebook.com/superfjord/