19.6.2018

Abhorrence tekee paluun – kotimaisen kuolometallilegendan uutta materiaalia kuultavissa 28 vuoden tauon jälkeen

Abhorrence ei ole luopunut vanhan liiton death metalista. Se on yhtä vulgaari ja brutaali kuin 28 vuotta sitten. Kokoonpano on lähes sama kuin vuonna 1990, ainoana uutena jäsenenä mukaan on liittynyt rumpali Waltteri Väyrynen (Paradise Lost, Vallenfyre). Vanha kunnon Abhorrence-soundi on ennallaan: vanhan liiton death metalia, jossa soi kaikuja doomista, blackista ja psykedeliasta.

Ep:n sanoitukset yhdistävät kirjailija H. P. Lovecraftin tarinat syvyyksien kauhuista filosofi Timothy Mortonin ajatuksiin antroposeenista, ihmiskunnan tuhoisasta aikaudesta. Ep on lovecraftiaaninen kauhuvisio ekologisesta katastrofista.

Svart Records julkaisee Abhorrencen Megalohydrothalassophobic EP:n 14.9. Bändi soittaa sen kunniaksi Helsingin Bar Loosessa 22.8.2018. Levy on myynnissä keikalla jo kolme viikkoa ennen sen ilmestymistä.

Nyt yhtye ylpeänä esittelee tulevan EP:n avausbiisin Anthem for the Anthropocene, jonka voi käydä kuuntelemassa parhaillaan kotimaisen metallilehti Infernon verkkosivuilla sekä Svartin YouTube-kanavalla osoitteissa:

Abhorrence on täällä taas! – kotimaisen metallilegendan uuden levyn avausraita nyt kuunneltavissa

https://www.facebook.com/AbhorrenceFIN/