Kissa

Kissa on yhdistelmä 70-luvun alun glam-estetiikkaa, varhaisen heavy metallin teatraalisuutta sekä kiihkeää rakkautta


Kissa on kitaristi, laulaja ja biisintekijä Günter Kiviojan villi, röyhkeä ja pompöösi alter-ego. Se syntyi yhden henkilön tarpeesta purkaa se alkukantaisin, hauskin ja yksinkertaisin rock-energia, ja kuorruttaa se glitterillä sekä pop-koukuilla. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock 'n' rollin alkulähteestä, 70-luvun alun glam-estetiikasta, varhaisen heavy metallin teatraalisuudesta sekä kiihkeästä rakkaudesta.

-”Ystävien rakkaus on se, mikä kuitenkin tekee elämästä elämisen arvoista, siispä kasasin ympärilleni Vaarallisen bändin. Kissa on simppeliä ja hauskaa, mutta siinä on myös syvällisempää ajatusta”, Kivioja kertoo.

 

Kissa on rakastajille, haaveilijoille, koviksille ja pehmoille, poppareille ja rokkareille. Onko mitään parempaa kuin paeta hetkeksi raskasta arkea, asettaa levy lautaselle, kääntää nupit yhteentoista ja uppoutua pinkin usvan verhoamaan teiniunelmaan, hypätä lainsuojattoman rokkarin likaisiin buutseihin sekä liitää ajan ja aineen halki kohti tuntematonta.


Yhtyeen nauhoittavasta kokoonpanosta löytyy kotimaisen indie- ja punkrockin kermaa, sillä soittajiston taustalta löytyy bändejä kuten Ghost World, Hard Action, Chestburster, Kohti Tuhoa, Foreseen, Kaleidobolt, Kynnet, Pintandwefall, Sir Liselot, Plastic Tones, Tamara Luonto sekä Acid Runs vain muutamia mainitaksemme.

Need help with anything?
Customer service
next
check
The hardest working vinyl maniacs in Finland
check
Worldwide delivery
check
All lost parcels replaced
Loading...