25.5.2022

Puhelinseksi julkaisee toisen albuminsa kesäkuussa, kokoelmalevyn heinäkuussa ja uuden singlen perjantaina

Katkeransuloisen kaihoisaa punk rockia soittava Puhelinseksi julkaisee toisen täyspitkän albuminsa kesäkuussa 2022. Svart Recordsin julkaisemat kaksi loppuunmyytyä mini-LP:tä, sekä kulttisuosion saavuttanut debyyttialbumi Sydänkohtaus tanssilattialla (2020) saa jatkoa, kun kesällä 2021 Jäälin Studio Vanhatiellä nauhoitettu Vieraita toisillemme näkee päivänvalon.

Levyn kappaleet käsittelevät yksinäisyyttä, vieraantumista, mielenterveysongelmia sekä tietysti särkynyttä sydäntä. Levyn tarinoissa ollaan myrskyn silmässä, katsellen kaaosta ympärillä. Silti kyynelten läpi käy pieni hymynkare huulilla, kun hyväksyy asioiden ja tunteiden haihtuvan luonteen. Levy on selkeästi sydäntäriipaisevampi kuin edeltäjänsä ja näyttää Puhelinseksistä uuden vakavamman puolen. Pakahduttavat kertosäkeet ja kaipuuta soivat kitaramelodiat ovat paikallaan sekä yhtyeelle ominaiset koskettavat tekstit.

Bändin uusin single Kelan paperit ilmestyy perjantaina 27.5 ja single on nyt kuunneltavissa Svart Recordsin YouTube-kanavalla osoitteessa:

Puhelinseksin toinen täyspitkäalbumi Vieraita toisillemme julkaistaan 10.6.2022. Tämän lisäksi yhtyeen aiempi tuotanto eli Sydänkohtaus tanssilattialla (2020) sekä kaksi EP:tä Mitä meistä tänne jää (2018) ja Meillä on ikävä kaikkea (2016) julkaistaan heinäkuun alussa tupla-CD:nä. Molemmat julkaisut ovat nyt ennakkomyynnissä Svart Recordsin verkkokaupassa.

Vieraita toisillemme levynjulkaisujuhlat vietetään Kuudes linja -klubilla Helsingissä yhdessä Kiss Diseasen kanssa 10.6.2022. Ennakkoliput ovat myynnissä nyt:  https://www.tiketti.fi/puhelinseksi-kiss-disease-ransom-kuudes-linja-helsinki-lippuja/81962

27.5. Puhelinseksi: Kelan paperit

10.6. Puhelinseksi: Vieraita toisillemme CD/LP (ennakkotilaus)

Vieraita toisillemme

10.6. Tuplajulkkarit: Puhelinseksi & Kiss Disease + Ransom / Kuudes Linja

https://www.facebook.com/events/686279452592019

https://www.facebook.com/puhelinseksiband

https://www.instagram.com/puhelinseksiband/?hl=fi

Puhelinseksi – Vieraita toisillemme 2022

10.6. Kuudes Linja, Helsinki

17.6. Torvi, Lahti

18.6. Telakka, Tampere

15.7. Konepaja Biergarten, Helsinki

16.7. Indie-iltamat, Turku

24.7. Jättömaa, Sippola

29.-30.7. Puntala-rock, Lempäälä

12.8. Tukikohta, Oulu

13.8. Pub Old Lättis, Rovaniemi