28.4.2022

Mary Ann Hawkinsilta uusi single ja video – Kuka on pahamainen Snake?

Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye, joka sekoittaa elokuvallista tunnelmointia vaaralliseen rock-soundiin. Pääasiallisesti instrumentaaleista kappaleista koostuvien keikkojen on kerrottu olevan vauhdikkaita, hikisiä sekä villejä. Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja vahvistanut asemaansa uutena suomalaisena surf rock-ilmiönä.

Mary Ann Hawkins on myös tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita ja lisää on luvassa. Uuden singlen tarinan ydin on Snake Planet, joka on universumin paras pitseria ja ylivoimaisesti nopein toimituspalvelu. Virheettömän toiminnan takana on pahamaineinen pitsapomo ja -kokki, itse Snake, jonka valvovan silmän alla ei virheisiin ole varaa. Mary Ann Hawkinsin tuore single kertoo siitä vauhdista ja omistautumisesta, millä lätyt tästä pitseriasta liikkuu. Intensiteettiä ei toteutuksesta puutu ja lopputuote on äärimmäisen tulinen surf rock -pitsa.

Musiikkivideossa kaahailee yhtyeen aiemmista videoista tuttuja naamoja ja myös itse pitserian johtaja näyttäytyy. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjoavan videon toteutuksesta vastaa tuttuun tapaan yhtye itse. Kappale sekä musiikkivideo toimitetaan kuumana ja nautitaan kylmän oluen kera. Kuuntele ja katso Snake Planet -video, jos uskallat!

Svart Records julkaisee Snake Planet -singlen digitaalisesti 29.4.2022 ja yhtyeen odotetun kokopitkän albumin 20.5.2022. Yhtyeen mukaan nimettyä debyyttilevyä juhlitaan 25.5.2022 Helsingin Ääniwallissa, jonne ennakkoliput myy Tiketti.

https://www.instagram.com/maryannhawkinsband

https://www.facebook.com/maryannhawkinsband

20.5. Mary Ann Hawkins: Mary Ann Hawkins LP/CD (ennakkomyyntilinkki)

Mary Ann Hawkins

29.04 Snake Planet (singlen ennakkotilauslinkki)

25.5. Levyjulkkarit: Mary Ann Hawkins + support: The MES

https://www.facebook.com/events/1180528535685188

https://www.tiketti.fi/mary-ann-hawkins-the-mes-aaniwalli-helsinki-lippuja/80768