28.4.2022

Kuusamo kutsuu jälleen – tsekkaa pizzantuoksuinen video nyt!

Kantriin, folkiin ja krautrockiin kallellaan olevaa kokeellista suomirockia sommitteleva KUUSAMO on solminut levytyssopimuksen Svart Recordsin kanssa. Yhtyeen debyyttilevy Tuuleen kadonneet julkaistaan kesäkuun alkupuolella. Bändin jäsenten taustalta löytyy runsaasti kokemusta Teksti-TV 666:sta French Filmsiin.

Levyn toinen single Metempsykoosi on saanut innoituksensa Philip K. Dickin ja Haruki Murakamin kirjoista. Niissä maailmat eivät aina ole sitä miltä näyttävät ja pienikin liike saattaa sysätä ihmisen toiseen todellisuuteen. –”Kappaleessa käsitellään ajatusta sielunvaelluksesta: vaellammeko samaa elämää aina uudestaan ja uudestaan? Elämää, jossa päädytään aina siihen samaan pimeyteen mistä kaikki on saanut alkunsa. Vaikka olomuoto olisi eri, lopputulos on sama. Kappale on, kaikesta huolimatta, toiveikas ja keväinen. Sillä onhan pimeys jo ohi? Onhan vielä toivoa?”, yhtye tilittää kappaleen sanomaa.

Metempsykoosi-videon ovat ohjanneet KUUSAMOn edellisen videon tapaan parivaljakko Jussi Roine ja Lauri Talja. Pizzalle vahvasti tuoksahtava taideteos on jo ilmestynyt katsottavaksi Svart Recordsin YouTube-kanavalle:

KUUSAMO perustettiin alkuvuodesta 2020. Bändi sai omien sanojensa mukaan alkunsa ”näennäisestä seisahtuneisuudesta, muodostuakseen myöhemmin kanavaksi, joka luo omat uomansa välittämättä sitä syöttävien purojen tahdosta”. Svart Records julkaisee KUUSAMO-yhtyeen Tuuleen kadonneet -levyn 10.6.2022 ja sen julkaisua juhlitaan GLivelabissa 10.6.2022!

10.06. Kuusamo: Tuuleen kadonneet LP/CD (ennakkotilaus)

Tuuleen kadonneet

29.04. Metempsykoosi (single)

Kuusamo

Tuomas Asanti

Tero Huotari

Timo Huotari

Eero Vesterinen

https://www.facebook.com/kuusamonkultti/

https://www.instagram.com/kuusamonkultti/