15.12.2021

Mary Ann Hawkins Svart Recordsille – Tommi Korpelan ja Mimosa Willamon tähdittämä video Hawkinsmania on ulkona nyt!

Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye, joka sekoittaa elokuvallista tunnelmointia vaaralliseen rock-soundiin. Pääasiallisesti instrumentaaleista kappaleista koostuvien keikkojen on kerrottu olevan vauhdikkaita, hikisiä sekä villejä. Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja vahvistanut asemaansa uutena suomalaisena surf-rock-ilmiönä. Mary Ann Hawkins on tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita ja kaksi EP:tä. Svart Records julkaisee yhtyeen odotetun kokopitkän albumin keväällä 2022.

Levyn ensimmäisen singlen, Hawkinsmanian, musiikkivideolla autokorjaamojen takapihoilla twistaavat Tommi Korpela, Mimosa Willamo, Ville-Pekka Salminen, Ilkka Hildén ja Panu Salonen. Videon tuotanto on yhtyeen omaa käsialaa ja biisi itsessään todistaa, että Suomi-surf elää ja hengittää. Hawkinsmania-video on juuri julkaistu Svart Recordsin YouTube-kanavalla.

Ajatonta suomalaista estetiikkaa huokuva video on yhtyeelle tuttuun tapaan elokuvamainen, kaunis tarina.

-”Hawkinsmania kuvaa sitä hetkeä, kun olet Tommi Korpela, olet juuri jättänyt skootterisi korjaamolle, saat avata oluen ja laittaa Mary Ann Hawkinsin soimaan. Sitä tunnetta, kun olet Mimosa Willamo ja seuraavat kaksi minuuttia voit omistaa pelkästään itsellesi sekä surf rockille”, yhtye kertoo.

Yhtyeen omaa nimeä kantava debyyttialbumi ilmestyy 20.5.2022 ja on jo ennakkomyynnissä nyt. Julkaisua ennen yhtyeeltä julkaistaan kolme digitaalista singleä, ja niistä ensimmäinen, Hawkinsmania, löytyy suoratoistopalvelusta perjantaina 17.12.2021.

17.12. Mary Ann Hawkins: Hawkinsmania (digitaalinen ennakkotilauslinkki)

https://orcd.co/rjyjnq4

Mary Ann Hawkins: Mary Ann Hawkins LP/CD (ennakkomyyntilinkki)

https://svartrecords.com/product/mary-ann-hawkins-2/