21.9.2021

Tre-Funk III palaa ulkoavaruudesta mukanaan uusi single Pojehali!

Ensi vuonna ilmestyvä uusi albumi on viimeistelyä vaille valmis

Suomalaisen räpin superkokoonpano, kulttimainetta edellisellä levyllään niittänyt Tre-Funk III, julkaisee vihdoin uutta musiikkia. Aiemmalla levyllään Planeetta Funkille (Monsp Records, 2016) paennut yhtye saapuu vuosien tauon jälkeen takaisin tuhoutuneelle kotiplaneetalleen pelastamaan sen, mitä Maassa on vielä pelastettavissa.

Kolmen tamperelaisen räp-tuottajan muodostama kollektiivi Tre-Funk III on tullut tunnetuksi tyylien ja taitojen sulatusuunina ja kokoonpanon tulevalla uudella levyllä, yhtyeen selkärankana toimivan rapmusiikin lisäksi, kuullaan vaikutteita muun muassa jazzista, funkista ja elektrosta. Monista projekteista ja kokoonpanoista tutut Haamu, Hannibal sekä 6mäki kertovat kysyttäessä mistä singlessä on kyse.

-”Uusi Pojehali!-single on aitoa suomiräppiä, se on järkäle ja uutta suomalaista musiikkia sanan varsinaisessa merkityksessä. Se on tanssiin tempaava kappale, jossa on yhtä paljon sisältöä kuin potkuakin ja sinkoaa kuulijansa parhaimman eskapismin mukaisesti läpi stratosfääristä ja takaisin. Se on täydellinen kappale intergalaktiseen avoautoiluun ja sopii loistavasti viikon lopetukseen tai aloitukseen. Tre-Funk on palannut!”

Svart Records julkaisee Tre-Funk III:n vielä nimeämättömän kakkoslevyn syksyllä 2022. Sitä ennen yhtyeeltä julkaistaan tulevan vuosipuolikkaan aikana useampi single horisontissa häämöttävältä täyspitkältä. Lisätuotantoa odotellessa kannattaa tutustua J. Kareliuksen ohjaamaan Pojehali!-videoon, joka on julkaistu tänään!

https://www.facebook.com/trefunkthree

https://www.instagram.com/trefunkthree