18.12.2019

Puhelinseksi-yhtyeen debyyttilevy ilmestyy helmikuussa – ensimmäinen single Sydänkohtaus tanssilattialla julkaistaan perjantaina

Svart Records julkaisee Puhelinseksin ensimmäisen täyspitkän albumin ystävänpäivänä, kuten asiaan kuuluu. Yhtyeen pitkäsoitto sekoittaa pakahduttavia tunteita melodiseen punkiin ja säröiseen power popiin. Järjestyksessään kolmas julkaisu kypsyi hitaasti, mutta varmasti yhtyeen keikkojen lomassa ja huolimatta siitä, että orkesterin jäsenet ovat tahoillaan päätyneet asumaan eri kaupunkeihin. Yhden kesäisen viikonlopun aikana Oulussa nauhoitettu levy pitää sisällään paljon tuttua kaipuuta ja vimmaa yhtyeen aiemmilta levytyksiltä. Mukana on toisaalta rutkasti uusia sävyjä, jotka vievät yhtyeen kenties kauemmas punkista, mutta silti iskevät rajummin kuin aiemmat julkaisut.

Rovaniemellä 2015 perustettu katkeransuloista punkrockia soittava Puhelinseksi on ehtinyt julkaisemaan kaksi minialbumia Mitä meistä tänne jää? sekä Meillä on ikävä kaikkea, joista Svart Records työsti vinyylipainokset vuonna 2018. Bändin ensimmäinen täyspitkälevy Sydänkohtaus tanssilattialla ilmestyy vinyylinä sekä digitaalisesti 14.2.2020.

Bändi lähtee helmikuussa levyjulkaisukiertueelle Nykyaika-yhtyeen kanssa. Rundi alkaa Rovaniemen Grandesta jatkuen Tampereen, Helsingin sekä Hämeenlinnan kautta Lappeenrantaan ja Kouvolaan. Lisää keikkapäiviä ilmoitetaan kevään kuluessa.

Puhelinseksi – Sydänkohtaus tanssilattialla -julkaisukiertue 2020

06.03. Grande, Rovaniemi

14.03. Telakka, Tampere

15.03. Lepakkomies, Helsinki

09.04. Suisto, Hämeenlinna

10.04. Hoi Sie – galleria, Lappeenranta

11.04. Rataklubi, Kouvola