31.7.2019

Svart Records jatkaa piknik-tapahtumiaan Helsingin Käpylän kiskalla

Luvassa mahtavia esiintyjiä, dj-musiikkia, herkkuja sekä pop up -levykauppa

Svart Picnic Helsinki on sekoitus dj-musiikkia, herkuttelua, yhdessäoloa, levykauppaa ja live-tapahtumaa. Paikan päälle on saatu houkuteltua Svart Recordsin yhtyeistä ja artisteista laadukas otos. Lauantaina 17.8. Stadin parhaalla lippakioskilla eli Käpylän kiskalla nähdään kotimaisen nouseva indierock-suuruus HÄN, jonka seuraavan levyn Svart julkaisee ensi vuoden alkupuolella. Piknikillä nähdään myös biisinikkari Tuomo Mannosen (mm. Lasten Hautausmaa, Kivesveto Go Go) sooloesiintyminen. Miehen debyyttilevy julkaistaan niin ikään ensi vuoden puolella.

Iltapäivän ulkomaanvieras saapuu Tanskasta, kun samana iltana On The Rocksissa esiintyvän Hola Ghost-yhtyeen nokkamies Peter Sandorff (ex-Nekromantix, ex-Mad Sin) esittää soolona oman yhtyeensä tuotantoa sekä valikoituja rock´n´roll klassikkoja. Tähän kun lisätään alkuvuodesta viimeisimmän ”…ja bändin jätkät”-albuminsa julkaissut punkrock-yhtye Miettiin, on lauantai-iltapäivän ohjelma valmis.

Kaiken tämän lisäksi paikan päälle kannattaa tulla hieromaan kauppoja Svart Recordsin pop up -myymälään, jossa on tarjolla levy-yhtiön uutuuksia, arkistojen löytöjä sekä poistotuotteita erikoishinnoin. Erinomainen tiskijukkakaksikko DJ Mega-Santeri ja DJ Sössö leipovat lautasiltaan mitä mainiointa levymusiikkia ja kaupungin kulttuurikeidas Käpylän kiska myy tuttuun tapaan mitä parhainta kahvia, jäätelöä ja muita suussa sulavia herkkuja.

Svart Recordsin tuotantopäällikkö Jarkko Pietarinen on tyytyväinen tapahtumakonseptiin, joka järjestetään toista kertaa Helsingissä.

-”Viime vuonna löysimme sopivan helsinkiläisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa oli mahdollista toteuttaa piknikhenkinen ulkoilmatapahtuma Svart-tyyliin, joten jatkoa pyydettiin ja sitä saadaan. Käpylän kiska takaa mahtavat olosuhteet pienimuotoiselle yhdessäololle, ja kun tulevan elokuisen lauantain esiintyjäkaartikin on oivallinen, laitetaan sormet ristiin ja toivotaan aurinkoisia kelejä tapahtumapäivälle”.

Svartin ulkoilmatapahtuma järjestetään 17.8.2019 Käpylän kiskalla. Ohjelma alkaa 13.00 ja päättyy 18.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

17.8. Svart Picnic Helsinki

Käpylän kioski

Pohjolankatu 40, Helsinki

Kello 13.00-18.00

Vapaa pääsy

https://www.facebook.com/events/2581645551869207

Aikataulu

13.00 Svartin levykauppa auki, DJ Sössö & Mega-Santeri

14.00 Tuomo Mannonen soolo

15.00 Peter Sandorff soolo

16.00 HÄN

17.00 MIETTIIN

https://www.facebook.com/miettiin/

https://www.facebook.com/hanyhtye/