29.4.2019

Svart Records kiinnitti HÄN-yhtyeen, uusi single ja video linjoilla nyt

Radio Helsingin viime vuoden kesähitin ja kanavan soitetuimman kappaleen Harhakuvitusmaailmassa​ säveltänyt ja tanssikansaa villinnyt HÄN on taas täällä. Yhtye on vastikään solminut levytyssopimuksen Svart Recordsin kanssa ja sen kunniaksi julkaisee esimakua vuoden alkupuolella ilmestyvältä toiselta albumiltaan. HÄN kuvaa levytyssopimuksen neuvottelua monimutkaiseksi, mutta miellyttäväksi prosessiksi.
-“Neuvotteluja tästä kokonaisvaltaisesta siirrosta Svartin talliin hierottiin pitkään ja hartaasti. Molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä saavutettuun ratkaisuun ja odotamme innolla tulevaa.
Nyt voimme levollisin mielin keskittyä tulevan kakkosalbumimme viimeistelyyn, jonka julkaisupäivästä ilmoitetaan myöhemmin syksyllä.”

Uudella singlellään ​Onko hullujenhuoneella yhdelle vielä tilaa ​HÄN paneutuu jälleen kerran pienen ihmisen ongelmiin sekä ainaiseen itsepohdiskeluun prosessin kaikkine kiperine kysymyksineen. Yhtyeen mukaan tällä kertaa luvassa on ”perinnehenkeä huokuva, jopa rakkauslaulumainen tuotos”. Santtu Vainion kuvaama ja leikkaama sekä HÄN-tuotannon työstämä video singlebiisistä on katsottavissa Svart Recordsin YouTube-kanavalla sekä rocklehti Soundin verkkosivuilla.