21.2.2019

Diabolinen rockyhtye Demon Head saapuu huhtikuussa Suomeen

Svart Records on tehnyt levytyssopimuksen tanskalaisen Demon Headin kanssa ja julkaisee bändin uuden albumin Hellfire Ocean Void  helmikuun loppupuolella. Yhtye lukittautui vuoden 2017 lopulla tanskalaiseen syrjäiseen merenrannalla sijaitsevaan studioon, jossa se omakätisesti sävelsi, sanoitti, nauhoitti, tuotti ja miksasi uuden levynsä ilman ulkopuolista apua. Parin kuukauden uurastuksen jälkeen levyn lopputuotantoon palkattiin legendaarinen Flemming Rasmussen (Metallica, Morbid Angel, Mercyful Fate, etc.), joka masteroi Hellfire Ocean Voidin Sweet Silence Studiossaan.

Demon Head saapuu juhlistamaan kolmannen albuminsa julkaisua Suomeen huhtikuussa. Luvassa on neljän keikan kiertue yhdessä korkeaoktaanista rockia soittavan Hard Actionin kanssa. Kiertue alkaa 10.4. Lappeenrannasta, jossa keikkapaikkana on Hoi Sie Galleria. Tämän jälkeen kaksikko pistäytyy 11.4. Turun TVO:lla ja 12.4. Tampereen Vastavirta-klubilla. Kiertueen viimeinen esiintyminen nähdään Helsingissä 13.2. ja paikkana on Ravintola Lepakkomies.

Demon Headin Hellfire Ocean Void  ilmestyy maailmanlaajuisesti 22.2.2019. Yhtyeen tuore levy on kuunneltavissa ennakkoon Kaaoszinen sivuilla osoitteessa:

Diabolista rockia soittavan Demon Headin uusi albumi kuunneltavissa kokonaisuudessaan: yhtye Suomen-kiertueelle huhtikuussa