20.12.2018

Särkyneet julkaisee uuden levyn tammikuussa, uusi single ulkona nyt

Särkyneet lähestyy 10 vuoden ikää ja julkaisee odotetun neljännen albuminsa Sinä nouset, joka ilmestyy  tammikuun loppupuolella 2019. Uuden Levyn on tuottanut Suomi-indien kultasormi Lauri Eloranta, joka tällä kertaa unohti itsetarkoituksellisen lo-fi-estetiikan ja pyrki vain tallentamaan kappaleet sellaisena kuin ne ovat.  Albumin musiikillinen linja kulkee perusrokin kautta instrumentaali-twistiin, eksyen toisaalla hetkiseksi pianoballadiin, kunnes palaa punkpopin kautta omaan raukeaan maailmaansa.  Vaikka tyylilajien kirjo on levyllä moninainen, kaiken kuroo yhteen ja yhdistää laulaja Millan tunnusomaiset melodiat.

Särkyneiden uusi levy Sinä nouset ilmestyy 25.1.2019 ja yhtye nähdään helmikuussa levyjulkaisukeikoilla ainakin Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yhtyeen uunituore digisingle Kuumottaa on kuunneltavissa nyt itseään kunnioittavien suoratoistopalveluiden välityksellä sekä Svart Recordsin YouTube-kanavalla:

Uuden albumin toisen ääninäytteen ympärille kuvallisen maiseman on koostanut Jukka Kiistala, jonka Diskokellari-video on katsottavissa parhaillaan rocklehti Soundin sekä Svart Recordsin YouTube-sivuilla osoitteissa:

https://youtu.be/yJjNK55O1KEhttp://

Vanhat kotikonnut ja ihastus, joka ei koskaan täyttynyt – Särkyneiden Discokellariin on helppo samaistua