30.11.2018

Itä-Hollola Installaatiolta uusi EP

Hollolasta ja Sulkavalta Helsinki-Turku -akselille kotiutunut Itä-Hollola Installaatio on nopea liikkeissään. Keväällä Svart Recordsin artistikatraaseen kiinnitetty yhtye edennyt urallaan nopeasti. Perustamisvuotenaan 2016 se julkaisi debyyttilevynsä Elävien Aalloilla sekä esiintyi muiden muassa Flow sekä H2Ö –festivaaleilla. Pienen tauon jälkeen Svart Records julkaisi bändin toisen levyn Pelko paremmasta tulevaisuudesta sekä debyyttialbumi Elävien aalloilla vinyylipainoksen maaliskuussa 2018.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Vain reilu puoli vuotta myöhemmin bändillä on jo uusi EP Pienet tulee vielä voittamaan valmiina. Kun yhtyeen nokkamies Robert Niemistöltä kysytään mihin miehellä on kiire, niin vastauksesta voi päätellä, että tahti on vain yhtyeen ominainen tapa tehdä ja toteuttaa.

-”Kait mä oon sitten vaan aika nopea tekemään biisejä, vaikka mielestäni laiskistunut huomattavasti. Itse asiassa EP:n sessioista jäi yli vielä toisen ep:n pohjat, jotka ehkä jossain vaiheessa äänitetään loppuun”.

Svart Records julkaisee Itä-Hollola Installaation Pienet tulee vielä voittamaan -EP:n digitaalisena tallenteena 14.12.2018. Esimakua tulevasta voi käydä kuuntelemassa Ihmelintujen laulu -kappaleen verran Svart Recordsin Soundcloud-sivuilla: