3.10.2018

Kynnet-yhtyeen odotettu toinen levy ilmestyy ensi viikolla

Vähät välittää -albumi on parhaillaan kuunneltavissa ennakkoon Soundin verkkosivuilla, kotimaan kiertue alkaa marraskuun alussa

Svart Records on kiinnittänyt julkaistavien artistiensa listaan Teemu Tannerin (mm. Hopeajärvi, Teksti-TV 666, Love Sport) johtaman Kynnet-yhtyeen, jonka toinen albumi Vähät välittää julkaistaan lokakuun puolivälissä. Luvassa on edellisen albumin (Kaipaa esittelyjä, 2017) tapaan hieman kulmikkaita, turhasta krumeluurista riisuttuja ja tarttuvia pop-ralleja, joita voi helposti tapailla yhtyeen keikoilla, pellon laidassa, ratikassa tai matkalla täyttämään lasia kantakuppilassaan.

Tannerille yhtyeen toisen albumin teema tuntuu olevan muutos, joka näkyy niin sanoituksissa kuin musiikillisessa toteutuksessa. ”Vähät välittää –levyn perimmäiset tunteet kumpusivat jostakin kihelmöivän uudesta, halusta muuttua, pystypäin tehdystä päätöksestä edetä. Vähät välittää on nimestään huolimatta herkkä ja avoin rakkaudentunnustus, jota Kynsille ominaiseen tyyliin tuntuu varjostavavan antisankarin loputtomat nyrjähdykset ja vääristä valinnoista kipinöivä epätoivo. Vähät välittää on ensimmäinen koko yhtyeen voimin äänitetty levy ja me ollaan siitä ihan helvetin ylpeitä. In your face!”, Tanner kertoo.

Svart Records julkaisee Kynnet-yhtyeen uuden levyn Vähät välittää 12.10.2018. Yhtyeen julkaisukiertue alkaa pian levyn ilmestymisen jälkeen Turun Dynamosta 2.11. ja vierailee mm. Porissa, Helsingissä, Oulussa, Rovaniemellä ja Kuopiossa. Kakkosalbumi on julkaisuviikollaan myös Radio Helsingin viikon levy ja paraikaa kuunneltavissa ennakkoon rocklehti Soundin verkkosivuilla osoitteessa:

Kynnet-yhtye nimesi toisen levynsä uhmakkaasti, mutta albumi on lopulta herkkä rakkaudentunnustus