3.8.2018

Svart Recordsin piknik-tapahtuma Helsinkiin

Svart Picnic Helsinki on sekoitus dj-musiikkia, herkuttelua, yhdessäoloa, levykauppaa ja live-tapahtumaa. Paikan päälle on saatu houkuteltua Svartin yhtyeistä ja artisteista laadukas otos. Lauantaina 18.8. Käpylän kiskalla nähdään kotimaisen indierockin nouseva suuruus Ghost World, jonka toinen levy Spin ilmestyy elokuun lopussa. Lisäksi Käpylässä kuullaan biisinikkari Teemu Tannerin (mm. Teksti-TV 666, Hopeajärvi) luotsaama ja niin ikään tulevana syksynä toisen levynsä julkaiseva (Lyhyet) Kynnet sekä Svart Recordsin alamerkki Kasino Recordsille vasta kiinnitetty Daniel Palillon ja Pekka Toivosen freejazz-yhtye DPPT. Iltapäiväkarkelot aloittaa soolokeikallaan Teemu & The Deathblowsin Teemu, joka esiintyy ensi kertaa nimellä Teemu of Teemu & The Deathblows.

Edellisten lisäksi paikan päälle on mahdollista tulla hieromaan kauppoja Svart Recordsin pop up -myymälään, jossa on tarjolla levy-yhtiön uutuuksia, arkistojen löytöjä sekä poistotuotteita erikoishinnoin. Levy-yhtiön DJ:t leipovat lautasiltaan mitä mainiointa levymusiikkia pääosin Svartin julkaisuilta ja Käpylän kiska myy tuttuun tapaan kahvia, jäätelöä ja muita herkkuja

Svart Recordsin tuotantopäällikkö Jarkko Pietarinen on tyytyväinen tapahtumasta, joka järjestetään ensi kertaa Helsingissä.

-”Olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivaa helsinkiläistä yhteistyökumppania, jonka kanssa olisi mahdollista toteuttaa piknikhenkinen ulkoilmatapahtuma Svart-tyyliin.  Käpylän kiska oli firmassamme heti kaikkien huulilla ja on mahtavaa, että sieltä löytyi välittömästi vastakaikua happeningin toteuttamiselle. Esiintyjäkaartikin on oivallinen, joten nyt laitetaan sormet ristiin ja toivotaan aurinkoisia kelejä tapahtumapäivälle, vaikka ihmiset tuntuvat toivovan jo viileämpää ilmanalaa – ja eivät nuo vinyylitkään kauheasti kuumuudesta pidä”.

Svartin ulkoilmatapahtuma järjestetään 18.8.2018 Käpylän kiskalla. Ohjelma alkaa 12.00 ja päättyy 17.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

https://www.facebook.com/events/2185618645003594/

https://www.facebook.com/K%C3%A4pyl%C3%A4n-kiska-182179305177988/

https://www.facebook.com/GhostWorldband

https://www.facebook.com/kynnetband/

https://www.facebook.com/teemuandthedeathblows/

18.8. Svart Picnic Helsinki

Käpylän kioski

Pohjolankatu 40, Helsinki

Kello 12.00-17.00

Vapaa pääsy

Aikataulu

12.00 Svartin levykauppa auki, Svart DJ:t

13.00 Teemu (Teemu & The Deathblows)

14.00 DPPT (Daniel Palillo & Pekka Toivonen)

15.00 (Lyhyet) Kynnet

16.00 Ghost World