24.7.2018

Kauko Röyhkä & The Boots julkaisee uutta materiaalia neljän vuoden tauon jälkeen

Kauko Röyhkä tekee paluun The Boots -yhtyeensä kanssa tulevana syksynä neljän vuoden julkaisutauon jälkeen. Kauko Röyhkän & The Boots -yhtyeen ensimmäinen yhteinen albumi Etelän peto ilmestyi vuonna 2014 ja ensi syyskuussa ilmestyy kombinaation toinen kokopitkä albumi Maantie, joka julkaistaan 14.9.2018.

Esimakua tulevalta levyltä saadaan tulevana keskiviikkona 25.8, jolloin albumin ensimmäinen biisinäyte julkaistaan digitaalisesti. Yhtyeen mukaan ”Seksikäs nainen -kappale on Roy Orbison -tyyppinen mahtiballadi, jossa hehkuu kesän eroottinen tunnelma. Baritonikitaralla soitettu intro, Kauko Röyhkän ja Dimitra Salon hienosti soiva yhteislaulu ja ryöpsähtävät kitarasoolot tekevät kappaleesta suomalaisen rockin klassikon. Sävellys on Kauko Röyhkän ja Jarmo Heikkisen, sanat Röyhkän”.

Röyhkän syksy on kiireinen, sillä Like Kustannus julkaisee miehen uuden Maan korvessa kulkevi -romaanin syyskuun lopulla. Lisäksi Kauko Röyhkä & The Boots nähdään loppuvuodesta keikoilla ympäri maan. Uuden albumin julkaisua juhlitaan 15.9. Oulun Kaupungin teatterissa sekä 10.10. Helsingin Tavastia-klubilla.

Kauko Röyhkä & The Bootsin kappale Seksikäs nainen on kuunneltavissa parhaillaan rocklehti Soundin sivuilla.

Kauko Röyhkä & The Boots kesäisen eroottisissa tunnelmissa – Seksikäs nainen on ensimmäinen maistiainen syksyllä julkaistavalta levyltä