17.7.2018

Maagista syntetisointia ja puhelaulantaa – Svart Records julkaisee Ronski & Satanicin debyyttisinglen

”Ammoisina aikoina kaksi galaksia törmäsivät toisiinsa synnyttäen mustan aukon, josta kosmiset pimeät voimat manasivat esiin kuusi mystistä ja voimakasta demonin kaltaista henkiolentoa. Olennot vaelsivat aioneina halki avaruuden ja asettuivat lopulta Telluksen vaikutuspiiriin observoimaan ja taltioimaan planeetan asukkaiden edesottamuksia.

Tämänhetkisen, lähes apokalyptisen kaoottisen ajan vallitessa he ovat katsoneet parhaaksi manifestoitua fyysiseen muotoon voidakseen julistaa ja julkituoda dokumentaationsa ihmiskunnan historiasta, tieteellisistä ja taiteellisista saavutuksista, sekä hengellisistä riiteistä. Missionsa he toteuttavat käyttäen hyväkseen maagista syntetisointia ja puhelaulantaa. He ovat Ronski & Satanic. Valmistautukaa kohtaamaan heidän voimansa”.

Svart Records julkaisee 17. heinäkuuta turkulaisen hiphop-yhtye Ronskibiitin ja dystopistisen elektrobändi Nightsatanin yhteisprojekti Ronski & Satanicin esikoissinglen Mustat pilvet. Kappale on esimakua yhtyeen debyyttialbumista, jonka lopullinen julkaisupäivä ilmoitetaan syksyn aikana. Ronskibiitin Klaus Kustaa valottaa yhtyeen perustamista seuraavasti:

-”Löysin turkulaisesta levykauppa Iki-Popista – jossa Nightsatanin Wolf-Rami tuolloin työskenteli – lohjalaisen Ronski & Exotic orkesterin Here We Come! albumin. Innostuin levyn esteettisestä kansikuvasta niin paljon, että ehdotin välittömästi Wolf-Ramille yhteisbändin perustamista. Idea jäi hautumaan vuosiksi, kunnes saavutti ensimmäisen manifestoitumisensa esiintymisen muodossa Ilmiö-festivaaleilla kesällä 2017

Nyt luvassa on lisää Ronski & Satanic tuotantoa niin livenä kuin äänitteiden muodossa. Bändi nähdään seuraavan kerran keikalla Uusi Tampere -tapahtumassa 21.7.2018 ja lisää kotimaan keikkapäiviä ilmoitetaan pian. Ronski & Satanicin ensimmäinen single ilmestyy 18.7.2017 digitaalisena ja voi käydä kuuntelemassa ennakkoon musiikkilehti Rumban verkkosivuilla sekä Svart Recordsin Soundcloud-kanavalla osoitteissa:

Maagista syntetisointia ja puhelaulantaa – suomalaisyhtye julkaisi vuoden kenties epätodennäköisimmän kesähitin

Svart Records julkaisi kesäkuussa Ronskibiitin debyyttilevy Eipä kestä! ensi kertaa vinyylimuodossa. Levy-yhtiö on julkaissut myös Nightsatanin Nightsatan and the Loops of Doom DVD/CD:n (2014) sekä yhtyeen 7”singlen Contract (2016) muutama vuosi sitten sitten.

https://www.facebook.com/Ronskibiitti/

https://www.facebook.com/Nightsatan-199026943458842/

Ronski & Satanic

Voimasoinnut, sulosoinnut ja syntetisointi

Mazathot

Inhalator III

Wolf-Rami

Puhelaulu, analysointi ja harmonisointi

Anssi ”Satan poika” Sata

Klaus 666 Kustaa

Kreep U

Vieraat

Heidi ”The Horde” Horila – laulu

Pete ”The Ambassador” Viitala – saksofonit

Petri ”Wide Snake” Selin – basso

Miksaaja, tuottaja ja vocal engineer

Antti Satta/Sattalite Studio

Music engineer

Matti-Juhana Ikonen

Apulaistuottaja

Olli Hänninen/Clawztrophobia Chamber

Masterointi

Tommi ”The Lightning” Langen