6.6.2018

Svart Recordsin uusi piknik -tapahtuma Turun Asemapuiston lippakioskilla kesäkuussa

Luvassa mahtavia esiintyjiä, dj-musiikkia, herkkuja sekä pop up -levykauppa

Svart Picnic Turku on sekoitus dj-musiikkia, herkuttelua, yhdessäoloa, levykauppaa ja live-tapahtumaa. Paikan päälle on saatu houkuteltua Svartin yhtyeistä ja artisteista laadukas otos. Sunnuntaina 17.6. esiintymässä nähdään kotimaisen psykedeliarockin kärkinimenä tunnetun Death Hawks -yhtyeen laulaja ja biisinikkari Teemu Markkula soolona, tulevana syksynä uuden levynsä julkaiseva Kynnet sekä debyyttilevynsä ensimmäistä vinyylijulkaisua juhlistava varsinaissuomalaisen hiphopin legenda Ronskibiitti. Illan avaa omalla soolokeikallaan paikallinen musiikinmoniosaaja ja metallilegenda Kimi Kärki.

Edellisten lisäksi paikan päällä on mahdollista tulla hieromaan kauppoja Svart Recordsin pop up -myymälään, jossa on tarjolla levy-yhtiön uutuuksia, arkistojen löytöjä sekä poistotuotteita erikoishinnoin. Levy-yhtiön DJ:t leipovat lautasiltaan mitä mainiointa levymusiikkia pääosin Svartin julkaisuilta ja Turun Asemapuiston lippakioski myy tuttuun tapaan kahvia, Club Matea, jäätelöä, I-olutta sekä Lippiksen legendaarisia vege- ja vegaanitoasteja.

Svart Recordsin tuotantopäällikkö Jarkko Pietarinen on tyytyväinen uudenlaisesta tapahtumasta

-”Olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivaa turkulaista yhteistyökumppania, jonka kanssa olisi mahdollista toteuttaa piknikhenkinen ulkoilmatapahtuma Svart-tyyliin. Lippis oli firmassamme heti kaikkien huulilla ja on mahtavaa, että sieltä löytyi välittömästi vastakaikua happeningin toteuttamiselle. Esiintyjäkaartikin on oivallinen, joten nyt laitetaan sormet ristiin ja toivotaan aurinkoisten kelien jatkumista ainakin juhannukselle saakka”.

Svartin ulkoilmatapahtuma järjestetään 17.6.2018 Turun Asemapuiston lippakioskilla. Ohjelma alkaa 15.00 ja päättyy 20.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

17.6. Svart Picnic Turku

Turun Asemapuiston lippakioski

Asemapuisto, 20100 Turku

Kello 15.00-20.00

Vapaa pääsy

Aikataulu

15.00 Svartin levykauppa auki, Svart DJ:t

16.00 Kimi Kärki (soolo)

17.00 (Lyhyet) Kynnet (akustinen)

18.00 Teemu Markkula (soolo)

19.00 Ronskibiitti

20.00 Svart Lounge sulkeutuu

https://www.facebook.com/deathhawks/

https://kynnet.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Ronskibiitti/