21.5.2018

Death Hawks tarjoaa esimakua seuraavalta albumiltaan, uusi single ulkona

Yksi kotimaisen psykedeelisen rockin kansainvälisesti tunnustetuimmista nimistä, Death Hawks, katkaisee hiljaiselonsa pitkän tauon jälkeen uudella singlellä. Svart Records julkaisee Atitlán-kappalen digitaalisena 21.5.2018 kaikkien itseään arvostavien suoratoisto- sekä latauspalveluiden välityksellä. Yhtyeen laulaja-kitaristi Teemu Markkulan mukaan biisin syntyhistoria on pitkä ja monisäikeinen:

-”Atitlán-kappaleen tunnusomaista teemaa on soiteltu varmaan vuoden verran soundcheckeissä ympäri Eurooppaa. Jossain vaiheessa basistimme Riku teki siitä demon, josta päätimme jalostaa nyt kuultavan singlen. Kappale on melodinen ja lauluvoittoinen pop-biisi, jossa on mielenkiintoinen yhdistelmä soittimia ja paljon kerroksia, joiden ansiosta biisiin voi syventyä ja se kestää kuuntelua. Olin hiljattain viettänyt aikaa kuukauden verran pienessä kylässä Guatemalassa, Atitlán -nimisen järven rannalla. Paikka on maaginen! Iso järvi jonka rannoilta nousee kolme tulivuorta. Kappale onkin eräänlainen maisemakuva tai henkinen postikortti ja se on omistettu tälle järvelle sekä kaikille erityisen erilaisille ja suvaitsevaisille ihmisille”.

Uusi kappale on esimakua myöhemmin valmistuvalta neljänneltä albumilta, jonka tuotannosta vastaa yhtyeen kanssa Ilari Larjosto ja miksauksen hoitaa alan legenda Riku Mattila. Kappale on kuunneltavissa parhaillaan Svart Recordsin Youtube-kanavalla osoitteessa: https://youtu.be/t0azezuH-jQ

Death Hawks

https://www.instagram.com/deathhawksmusic/

https://www.facebook.com/deathhawks/

http://altagency.fi/artists/deathhawks/

http://deathhawks.com