4.4.2018

Puhelinseksin vinyylidebyytti möi ennakkoon loppuun

Svart Records julkaisee melankolista punkrockia soittavan Puhelinseksi-yhtyeen ensimmäisen vinyylijulkaisun huhtikuun puolessa välissä. Pari vuotta toimineen rovaniemeläisbändin ensimmäinen julkaisu, kulttimainetta niittänyt Meillä on ikävä kaikkea -kasetti, möi nopeasti painoksensa loppuun ja siirtyminen Svartille oli luonnollinen askel eteenpäin.

Yhtyeen jäsenistöstä löytyy muiden muassa Autiomaa ja Romanssi -yhtyeistä tuttu Otto Mikkola. Puhelinseksin musiikki on haikeaa suomenkielistä punkrokkia, teksteissä liikutaan jossain parisuhdeongelmien, masennuksen ja ryyppäämisen tunnelmissa.

Puhelinseksin Mitä meistä tänne jää 12” EP ilmestyy 13.4. 300 kappaleen rajoitettuna vinyylipainoksena, joka on jo myyty ennakkoon loppuun. Yhtyeen materiaaliin on kuitenkin mahdollista tutustua ilmestymispäivästään alkaen digitaalisten suoratoistopalveluiden välityksellä, toki kannattaa kysyä josko levyä löytyy vielä oman levykauppiaasi myyntihyllystä. Puhelinseksin debyytti-EP on paraikaa kuunneltavissa Soundcloudissa osoitteessa:

https://soundcloud.com/svart-records/sets/puhelinseksi-mita-meista-tanne-jaa

https://www.facebook.com/puhelinseksiband